Zoek
Cavappel met basilicum
4
5 min
Albert Heijn
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
½ bakje basilicum ((a 15 g), alleen de blaadjes)
400 ml appelsap (troebel (fles 1 liter), gekoeld)
200 ml appellikeur ((fles 0.7 liter slijter), gekoeld)
½ fles cava ((mousserende wijn, a 0.75 liter), gekoeld)
Bereiding
1
Doe in elk glas een paar blaadjes basilicum. Schenk vervolgens in elk glas 100 ml appelsap en 50 ml appellikeur. Vul bij met de cava.
2
Kneus het basilicum met de cocktailstamper, zodat de smaak vrijkomt.
Cavappel met basilicum is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept