Indiase roerbakschotel met garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.

Indiase roerbakschotel met garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept