Kalkoenfilet tandoori

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 3 eetlepels yoghurt door kerriepasta. Kalkoenfilet in plakjes snijden en besmeren met kerriepastamengsel. Afgedekt ca. 10 minuten laten marineren. Komkommer wassen en met kaasschaaf in plakjes schaven. Komkommer bestrooien met zout en peper. Tomaten wassen en in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tomaten en komkommer door elkaar scheppen. Knoflook erboven uitpersen en rest van yoghurt erdoor scheppen. Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca. 5 minuten roosteren, halverwege keren. Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade.

Kalkoenfilet tandoori is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept