Tofu-bitterballen met mosterdsaus

15
30 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de frituurolie tot 170 :C. Hak de tofu fijn en rasp de worteltjes. Snipper de ui en rasp de gember. Kneed in een kom tofu, wortel, ui, gember, bloem en sojasaus tot samenhangende massa. Kneed de massa tot 15 balletjes en frituur in gedeelten in 4 à 6 minuten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Klop in een kommetje mosterd, citroensap en appeldiksap tot een sausje. Op smaak brengen met zeezout. Serveer de tofu-bitterballen warm of koud met mosterdsaus.

Tofu-bitterballen met mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept