Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus

4
10 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.
  • 2 In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.

Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meringuerol met bosvruchten
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hüttenkäse met bosvruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept