1 Maak een marinade van de honing, de sherry, de sojasaus, de 5 spices en de knoflook. Snijd het vlees in plakjes en schep het door de marinade. Laat in de koelkast minimaal 45 min. afgedekt staan. Maak de mihoennestjes. Verhit 300 ml olie in een wok. Breek van de mihoen 4 stukken van 5 x 5 cm en breek ze een beetje zodat de stukken wat losser worden. Frituur ze 1 voor 1 enkele seconden in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier. Doe de bloem in een ruime kom. Haal het vlees uit de marinade, doe het in de kom met bloem en meng tot het vlees bedekt is met een dun laagje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Roer het ei los met 2 el water, voeg de maizena toe en roer tot een glad papje. Haal het vlees erdoor. Giet de olie uit de wok en verhit de wok opnieuw. Giet de 8 el olie erin en laat heet worden. Wok een derde van het vlees 2 minuten. Schep in een schaal en herhaal dit met de rest van het vlees. Serveer met witte rijst, gesmoorde paksoi met gember en een pluk gefrituurde mihoen.
Varkenshaas met 5 spices is een recept van Albert Heijn