Geitenkaastaartje

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de deegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de plakken geitenkaas verticaal voorzichtig doormidden (zodat 4 ronde plakken ontstaan) en leg ze in het midden van de plakjes deeg. Vouw het deeg rond de geitenkaas omhoog en bestrijk de buitenkant dun met olie. Bak de geitenkaastaartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Roer de tijmblaadjes door de marmelade. Leg de taartjes op vier borden en strijk de marmelade erover uit.

Geitenkaastaartje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaastaartje met rode biet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaartje met rode biet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept