Omelette soufflé

2
10 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boven 2 kommen eieren splitsen. Eierdooiers met slagroom, zout en peper kloppen tot mengsel licht van kleur en dik is. Eiwitten met mespunt zout stijf slaan. 2 eetlepels eiwitschuim luchtig door eierdooiers scheppen. Dit mengsel op eiwitten laten glijden en voorzichtig door elkaar spatelen. In pan boter zachtjes verhitten. Zodra boter schuimt omeletmassa toevoegen en ca. 15 seconden met vork omscheppen. Omelet voorzichtig omscheppend luchtig bakken tot onderkant gestold is. Omelet dubbelklappen en direct serveren.

Omelette soufflé is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept

Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Vesuvienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Friars Omelette
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept