Pain de Madeleine met sardientjesboter

4
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steeltjes van peterselie verwijderen. Kappertjes en peterselie fijn hakken. Citroen goed schoonboenen en schil fijn raspen. Citroen halveren en uitpersen. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Graatjes uit sardines verwijderen. In kom sardines met vork door boter prakken. Citroenrasp, kappertjes en peterselie erdoor mengen. Citroensap, zout en peper naar smaak toevoegen. Sneden brood dik bestrijken met sardientjesboter. Veldsla, uiringen en olijven erover verdelen.

Pain de Madeleine met sardientjesboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept