Groentetaart met venkel en olijven

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Plakjes deeg op aanrecht uitspreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien. Venkel schoonmaken, wassen en in stukken snijden. Uien pellen en in parten snijden. Paprika's schoonmaken, zaadlijsten verwijderen en paprika's in stukken snijden. In wok olie verhitten. Venkel al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Ui en paprika erdoor scheppen en nog ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Azijn over groenten sprenkelen en tijm erover strooien. Olijven halveren en erdoor scheppen. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Vorm invetten. Aanrecht bestuiven met bloem. Plakjes deeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde lap van ca. 30 cm. Vorm met deeg bekleden, met vork gaatjes in bodem prikken. Groenten erin scheppen. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten bruinbakken.

Groentetaart met venkel en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Groentetaart met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met verse geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept