Entrecote met paprikasaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de rode wijn met de helft van de knoflook en de tijm. Laat het vlees hierin afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, draai het tussentijds een keer om. Laat het vlees tijdig op kamertemperatuur komen. Pureer in een keukenmachine of met een staafmixer de paprika's met de olijfolie en de rest van de knoflook en tijm. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Neem de entrecotes uit de marinade en dep het vlees droog. Bestrijk de entrecotes dun met olie. Gril het vlees op een ingevet rooster boven heet vuur in 2-3 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé. Bestrooi met zout en peper en serveer met de paprikasaus.

Entrecote met paprikasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept