Groene salade met pistachedressing

8
20 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brood ontkorsten en in keukenmachine tot fijn kruim malen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Broodkruim op laag vuur in 4 minuten knapperig en goudbruin bakken, af en toe roeren. Pistachenoten pellen. Onder koud stromend water stugge velletjes en zout van nootjes wrijven.
  • 2 In slakom dressing kloppen van rest van olie, sjalot, knoflook, limoensap, mosterd en tijm. Op smaak brengen met zout en peper. Frisée, rucola, tuinkers en pistachenoten door dressing mengen. Geroosterde broodkruim erover strooien.

Groene salade met pistachedressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Libanon: Pistachedressing
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Salade Met Pistachedressing
10-20 min -
Bekijk recept
Groene Salade Met Pistachedressing
10-20 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept