Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda

20
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen. Melk aan de kook brengen en knoflookteentjes ca. 8 minuten zachtjes koken. Intussen cherrytomaatjes wassen en met scherp mesje kapjes eraf snijden. Tomaatjes uithollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier.
  • 2 In keukenmachine knoflook, melk en ansjovis glad pureren. Mengsel in steelpan verwarmen. Olijf- en walnotenolie en boter toevoegen. Ansjovissaus ca. 3 minuten zachtjes doorkoken tot gladde, lichtgebonden saus. Op smaak brengen met versgemalen peper. Kerstomaatjes vullen met warme ansjovissaus. Croutons erop leggen. Zowel warm als koud te serveren.

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Cauda
10-20 min -
Bekijk recept
Bagna Cauda
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept