1 Aardappels schillen en in 6 plakjes van ca. 1/2 cm snijden. Aardappelplakjes in ca. 3 minuten beetgaar koken. Plakjes uit water scheppen, laten uitlekken en drogen op keukenpapier. In kom aardappelplakjes mengen met currypasta en olie. Vervolgens koekenpan verhitten, aardappelcurryschijfjes toevoegen en op niet te hoog vuur in ca. 3 à 4 minuten gaar bakken. Schijfjes uit pan op keukenpapier scheppen en direct bestrooien met zout en peper. Schijfjes laten afkoelen en verdelen over bordjes. Kaas in plakjes snijden. Kaasplakjes op aardappelschijfjes leggen. Zalm in plakjes verdelen en op geitenkaas leggen. Amuses garneren met bieslooksprietjes.
Amuse met aardappel is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree