Provençaalse tonijnschotel

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de tonijn in stukjes en schep om met wat peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente en de uien 5 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe.
  • 2 Meng de wokgroente met de tomatenblokjes met vocht en de stukjes tonijn en schep in de ovenschaal of braadslee. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de kruidenboter, verdeel ze met de boterkant naar boven over de schotel, zodat het mengsel wordt afgedekt.
  • 3 Zet de ovenschaal of braadslee in de oven en bak het gerecht in 20 min. goudbruin en gaar.
  • 4 * De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per ovenverschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Provençaalse tonijnschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse tonijnschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi-tonijnschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnschotel met pasta
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept