Franse uienpizza met groene salade (pissaladière)

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien in dunne ringen. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit 3 el olie in een pan met dikke bodem. Voeg de ui en tijm toe en laat op laag vuur in 1 uur zacht en gaar worden. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het pizzadeeg uit over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het uienmengsel en vervolgens de olijven en ansjovis erover. Bak de uienpizza in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.
  • 3 Meng de rest van de olie, azijn en mosterd tot een dressing en meng door de sla. Serveer de sla bij de pizza.

Franse uienpizza met groene salade (pissaladière) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept