Provençaalse rijstschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing in 10 min. koken en nog 5 min. met deksel op pan laten staan. In wok olie verhitten en aubergine 5 min. roerbakken. Kruiden en noten toevoegen. Gare rijst erdoor scheppen en geheel goed omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Brie en tomaatjes door rijstmengsel scheppen en geheel nog 2-3 min. verwarmen, tot brie begint te smelten. Rijstschotel over vier borden verdelen en bestrooien met bosuitjes.

Provençaalse rijstschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met jus van rode pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept