Paddestoelengratin

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen schoonvegen en in stukken snijden. Peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Peer en dressing door sla mengen. Grill voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Paddestoelen ca. 4 minuten bakken, pittig op smaak brengen met zout en peper. Kaas in 8 plakken snijden. Op bakplaat op elk stuk bakpapier van ca. 20 x 20 cm plak kaas leggen. Paddestoelmengsel erop scheppen. Afdekken met rest van kaasplakken. Bakplaat onder grill plaatsen tot kaas smelt. Paddestoelengratin van bakpapier op bord schuiven. Serveren met salade en notenrijst.

Paddestoelengratin is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelengratin
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelengratin
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept