Salade Paysanne de Clémentine

2
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Bestrooi ze met wat zout en zet ze even apart. Bak de spekreepjes bruin en knapperig. Bestrooi de kippenlevertjes met zout en (versgemalen) peper en bak ze in 1 eetlepel olie met de knoflook in circa 4 minuten rondom bruin.
  • 2 Klop een dressing van 2 eetlepels olie en de balsamicoazijn en breng hem op smaak met de tijm en zout en peper naar smaak. Verdeel de veldsla over 2 borden. Leg hierop de tomaat en schenk de dressing erover. Verdeel het spek, de levertjes, de eieren, de olijven en de avocado over de salade. Bestrooi hem met de pijnboompitten. Serveer direct met knapperig ciabattabrood.

Salade Paysanne de Clémentine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Rolgebak met choco
Nagerecht
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept