Espresso met kaneelijs

8
10 min
Lunchgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden. Doe in elk eierdopje 2 kleine bolletjes kaneelijs. Schenk er een beetje warme espressokoffie over en serveer direct.

Espresso met kaneelijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread & butterpudding met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept