Gevuld eitje

4
15 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water en pel ze. Week de saffraan in het warme water. Snijd de eieren in de lengte doormidden, doe de eidooiers in een kom en prak ze fijn. Roer de saffraan met aanhangend vocht, de mayonaise en het paprikapoeder erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  • 2 Vul de eiwithelften met het saffraan-eimengsel: maak met 2 warme theelepels een bolletje dat lijkt op de oorspronkelijke dooier of stop het mengsel in een spuitzak en maak er een mooi rozetje van. Snijd de peterslie fijn. Garneer de gevulde eitjes met een beetje paprikapoeder en peterselie. Breng eventueel op smaak met zeezout.

Gevuld eitje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept