Brownie met elitehaver en sinaasappel

16
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. In pan water aan de kook brengen. Vuur laag draaien. Chocolade en boter in hittebestendige kom in pan boven net niet kokend water hangen (au bain marie). Chocolade en boter laten smelten en doorroeren. In kom eieren met mixer of garde luchtig en dik kloppen. Suiker door eieren kloppen. Chocoladeboter, bakmeel en sinaasappelrasp erdoor scheppen. Elitehaver door beslag mengen. Beslag in bakvorm scheppen en ca. 40 min. in oven bakken, tot buitenkant van deeg stevig is, maar kern nog smeuïg. Brownie uit oven nemen en laten afkoelen. Mes langs zijkanten van bakvorm halen, snijplank erop leggen en samen keren zodat brownie zonder te breken uit vorm glijdt. Brownie in 16 vierkantjes snijden. Eventueel serveren met ongezoete, geklopte slagroom.

Brownie met elitehaver en sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept