Gemarineerde pittige wortelsticks

4
25 min
Snack
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wortel schoonmaken en in 3 gelijke stukken snijden. In pan met water en weinig zout wortel 10 à 15 min. koken. Afgieten en iets laten afkoelen. Wortel in lengte in dunne plakjes (ca. 1/2 cm dik) snijden. Plakjes vervolgens in reepjes van ca. 1/2 cm dik snijden. Wortelreepjes in schaal leggen. Bestrooien met oregano, zout en peper. Azijn en zoveel olie erover schenken dat wortelreepjes bedekt zijn. Knoflook pellen, in plakjes snijden en door wortelreepjes scheppen. Minstens 1 dag in koelkast laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.

Gemarineerde pittige wortelsticks is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde Pittige Wortelsticks
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moroccan Carrots
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkluifjes Mexicana
50 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept