Bubbling bowl

6
10 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
  • 2 Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.

Bubbling bowl is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Smoothie bowl
Snack
Bekijk recept
Laab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bubbling Beaujolais
0-10 min -
Bekijk recept
Bubbling Bowl
0 min
Bekijk recept
The Original Macaroni En Cheese
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept