Spoom van meloenijs en champagne

6
10 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren. Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen. Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
  • 2 Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.

Spoom van meloenijs en champagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept

Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom Met Homemade Citroenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept