2 Ris minstens drie uur van tevoren met een vork de bessen van de takjes, was ze in een zeef en spreid ze uit op een plat bord. Zet het bord in de vriezer, zodat de besjes los van elkaar bevriezen. Verdeel de bevroren besjes over acht hoge glazen. Verdeel de breezer over de glazen en vul aan met Spa & Fruit. Direct serveren. Vervang voor een alcoholvrije cocktail (een 'mocktail') de Breezer door Cranberry Classic (fles).
3 Strawberry Daiquiri (rechts):
4 Maak met behulp van een speciale 'icecrusher', blender of keukenmachine ijsgruis van 16 ijsblokjes (of pak ze in een schone theedoek en sla ze met een hamer of deegroller tot gruis). Meng in een hoge schenkkan het sinaasappel-aardbeiensap, rum, limoenensap en poedersuiker. Voeg het ijsgruis toe en roer de cocktail nogmaals goed door. Verdeel de cocktail over acht wijde glazen en garneer met een aardbeitje op de rand. Direct serveren.
Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri is een recept van Albert Heijn