Paprikataart met kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. In grote koekenpan olie verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Roquefort erboven verkruimelen en vermengen. Springvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bodem prikken. Paprikamengsel over bodem verdelen. Eieren loskloppen met MonChou en over vulling schenken. Taart in midden van oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar bakken. Lekker met friséesla.

Paprikataart met kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Broccoli-paprikataart met geitenkaas
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zalm-paprikataart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart Van Gevulde Paprika's
30-60 min -
Bekijk recept