Risotto met broccoliburger

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.

Risotto met broccoliburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto Met Broccoli-Burger!
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept