Provençaalse roerbak van winteraardappeltjes

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de winteraardappeltjes en kook ze gaar in 18 minuten. Voeg na 15 minuten de spruitjes toe. Zet de wok op hoog vuur, verwarm er 1 eetlepel olijfolie in en roerbak de runderreepjes 3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de aardappelen en de spruiten af. Schenk de rest van de olie in de wok. Schep de uien, de aardappelen en de spruitjes erin en roerbak dit 5 minuten. Schep de runderreepjes en de hazelnoten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Verdeel de roerbakschotel over 4 borden.

Provençaalse roerbak van winteraardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept