Salade met makreelrillette

4
35 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. In (saus)pan boter verwarmen en sjalotjes ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Witte wijn toevoegen en op hoog vuur inkoken tot 1 à 2 eetlepels over zijn. Van vuur af crème fraîche en mierikswortel erdoor roeren. Intussen makreel schoonmaken, vel en graatjes verwijderen. In kom makreel met vork fijnprakken. Crème-fraîchemengsel erdoor spatelen. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Sla over vier borden verdelen. Dressing erover sprenkelen. Met 2 eetlepels ovale bolletjes van makreel vormen en op sla leggen. Serveren met volkoren stokbrood.

Salade met makreelrillette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toastje met makreelrillette
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met makreelrillette
10 min Snack
Bekijk recept
Makreelrillette met toast
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Makreelrillette met toast
15 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept