Shoarmabroodjes met makreel

4
10 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.

Shoarmabroodjes met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept