Snijbonensalade met geitenkaas

4
10 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de snijbonen schuin in ruiten en kook ze 2 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Spoel de snijbonen in een vergiet met koud stromend water af, zo blijven ze mooi groen. Snijd de paprika en olijven in stukken en meng ze met de olijfolie en het citroensap door de snijbonen. Breng de salade op smaak met zout en peper en verkruimel de geitenkaas erover. Meenemen: Neem de verkruimelde geitenkaas en de bonensalade in aparte bakjes mee in de koelbox. Strooi de kaas pas vlak voor het serveren over de salade.

Snijbonensalade met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Snijbonensalade met hazelnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme snijbonensalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept