Gemarineerde lamskoteletjes met muntpesto

4
35 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom helft van knoflook met chilipoeder, kaneel, azijn en 3 el olie tot marinade roeren. Lamskoteletjes hiermee rondom bestrijken en minstens 15 min. marineren. Intussen hazelnoten in droge koekenpan kort roosteren. In keukenmachine muntblaadjes met rest van knoflook, geraspte kaas en hazelnoten pureren. Terwijl de machine draait rest van olie in dun straaltje toevoegen, tot smeuïge pasta ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Lamskoteletjes op barbecue in ca. 10 min. bruin en van binnen rosé roosteren. Regelmatig keren en met marinade bestrijken. Serveren met muntpesto en gepofte aardappels.

Gemarineerde lamskoteletjes met muntpesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peultjes met muntpestoboter
20 min -
Bekijk recept
Muntpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met muntpesto en garnalen
Bekijk recept
Citrus en dadels met muntpesto en zoetgemarineerde tomaatjes
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept