Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de gyrosreepjes in 3 minuten bruin. Voeg de ui en courgette toe en bak ze 5 minuten mee, schep af en toe om. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.
  • 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep hem vervolgens door de gyrosreepjes. Houd de rijst met het vlees warm op laag vuur.
  • 3 Prik een gaatje in de verpakking van de tortilla's en verwarm ze 30 seconden op vol vermogen (700 watt) in de magnetron.
  • 4 Besmeer de tortilla's dun met 4 el knoflooksaus. Verdeel de andijvie over de tortilla's en schep het gyros-rijstmengsel erop. Bestrooi met de kaas en olijfringetjes.
  • 5 Rol de tortilla's strak op en serveer ze direct. Geef de rest van de knoflooksaus erbij als dip.

Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept