1 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de gyrosreepjes in 3 minuten bruin. Voeg de ui en courgette toe en bak ze 5 minuten mee, schep af en toe om. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.
2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep hem vervolgens door de gyrosreepjes. Houd de rijst met het vlees warm op laag vuur.
3 Prik een gaatje in de verpakking van de tortilla's en verwarm ze 30 seconden op vol vermogen (700 watt) in de magnetron.
4 Besmeer de tortilla's dun met 4 el knoflooksaus. Verdeel de andijvie over de tortilla's en schep het gyros-rijstmengsel erop. Bestrooi met de kaas en olijfringetjes.
5 Rol de tortilla's strak op en serveer ze direct. Geef de rest van de knoflooksaus erbij als dip.
Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst is een recept van Albert Heijn