Toast met gerookte ribeye en avocado

4
15 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. In kommetje olie goed door ansjovisboter roeren. Van stokbrood schuin 8 dunne sneetjes snijden. Beide zijden van sneetjes dun met ansjovismengsel bestrijken. Sneetjes op rooster leggen en in hete oven goudbruin roosteren. Toast uit oven nemen en iets laten afkoelen. Toast met ribeye beleggen. Avocado in 8 lange plakjes snijden en op ribeye leggen. Grof peper erboven malen en toast direct serveren (anders verkleurt avocado).

Toast met gerookte ribeye en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept