Zoek
Garnalen en sushirijst in slablad
12
30 min
Albert Heijn
Snack
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
100 g sushirijst
1 little gem (slakropje, per 2 stuks verpakt)
¼ rode peper (in dunne reepjes)
1 eetlepel zonnebloemolie
100 g Hollandse garnalen
Bereiding
1
Sushirijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Van sla 12 blaadjes losmaken en wassen. In kommetje rode peper door olie roeren.
2
Op elk slablad schepje rijst leggen. Garnalen erover verdelen en klein beetje peperolie erover druppelen. Slabladen dichtvouwen en direct serveren.
Garnalen en sushirijst in slablad is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met salsa
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau met tonijn in slablad
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept