Pappadums met komkommerdip

25
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Komkommer schillen, in de lengte halveren en met theelepel zaadlijsten eruit schrapen. Komkommer grof raspen en met komijn door yoghurt mengen. Dip op smaak brengen met zout en cayennepeper. Paprikapoeder erover strooien. Elke pappadum in 8 repen breken of knippen. In wok of frituurpan olie verhitten en hierin telkens 8 pappadumrepen in enkele seconden knapperig en goudbruin bakken. Pappadums op keukenpapier laten uitlekken en serveren met komkommerdip.

Pappadums met komkommerdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommerdip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige kipspiesjes met Thaise komkommerdip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept