Vegetarische Indiase curryschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 ºC voorverwarmen en naanbrood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. In braadpan olie verhitten en Quornstukjes 2 min. rondom bakken. Wokgroenten toevoegen en 4 min. roerbakken. Currysaus en 200 ml water erbij schenken en bevroren tuinerwten erdoor scheppen. Saus aan de kook brengen en gerecht 10 min. laten sudderen. Mango's schillen en in parten snijden. Curry over vier diepe borden verdelen. Met naanbrood en mango serveren.

Vegetarische Indiase curryschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curryschotel met tofu en paddestoel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse curryschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curryschotel
20-30 min -
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept