Makreelcurry met naanbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.

Makreelcurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelcurry met garnalen
< 20 min -
Bekijk recept