RISOTTO MET VIS

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

S nijd de lente uitjes in ringetjes, snipper de knoflook fijn, snijd de kabeljauw in grove blokjes en maak visbouillon van een tablet. Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de knoflook glazig. Doe de rijst erbij, schep een paar keer om zodat de rijst er mooi glanzend uitziet en voeg er de wijn aan toe. Giet zodra de wijn door de rijst is opgenomen scheut voor scheut de visbouillon bij. Temper de warmtebron en laat de rijst in circa 25 minuten gaar worden. Voeg er zo?n 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de stukjes kabeljauw aan toe. Werk de garnaaltjes er vlak voor het opdienen door.

RISOTTO MET VIS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept