Gemengde boerensalade

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sperziebonen schoonmaken en in pan met water en wat zout in ca. 5 minuten beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren in ca. 8 minuten hard koken, onder koud water afspoelen en laten afkoelen. Ui pellen en in ringen snijden, knoflook pellen en snipperen. Komkommer met kaasschaaf schillen en in dunne plakjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In kommetje olie, azijn, zout, peper, suiker en knoflook tot dressing roeren. Eieren pellen en in plakjes snijden. Sperziebonen, ui, komkommer, tomaat en paprika door elkaar scheppen en op platte schaal leggen. Dressing erover schenken en plakjes ei erop leggen. Lekker met Castiliaans rond brood.

Gemengde boerensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met tomaat
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept