Pasteitjes met eierragout

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.
  • 3 Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee. Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.

Pasteitjes met eierragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Eierragout Met Ui
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eierragout Met Appel
0-10 min -
Bekijk recept
Hollands Knipbrood Gevuld Met Eierragout
20-30 min -
Bekijk recept
Pasteitjes Met Eierragout
10-20 min -
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept