Kasi Spirali

25stuks
60 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 ºC of gasovenstand
  • 4 Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien (dat duurt ongeveer 10 minuten). En strooi wat bloem op het aanrecht of op een snijplank.
  • 2 Leg telkens 2 plakjes bladerdeeg op elkaar (vergeet niet de papiertjes weg te halen). Snij de plakjes in 6 gelijke repen.
  • 3 Draai de repen om elkaar. Zo krijg je 30 spiraaltjes. Nu even mengen... Eén: in een diep bord meng je sesamzaad en kaas door elkaar. En twee: klop met een vork in een kommetje de eieren met 2 el water los. De spiraaltjes... éérst kwasten met het losgeklopte ei. En dán het kaasmengsel er overheen strooien. Alle spiraaltjes zijn nu koude kasi-spirali geworden.
  • 4 Leg het bakpapier op de bakplaat. De spirali op de bakplaat en in het midden van de oven in 20 à 25 minuten mooi bruin bakken. Dat wordt knapperig smullen!

Kasi Spirali is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Pastasalade
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Pastasalade Met Tonijn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade Met Vis
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Pasta Met Aubergine, Gorgonzola En Rauwe Ham
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept