1 Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 ºC of gasovenstand
4 Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien (dat duurt ongeveer 10 minuten). En strooi wat bloem op het aanrecht of op een snijplank.
2 Leg telkens 2 plakjes bladerdeeg op elkaar (vergeet niet de papiertjes weg te halen). Snij de plakjes in 6 gelijke repen.
3 Draai de repen om elkaar. Zo krijg je 30 spiraaltjes. Nu even mengen... Eén: in een diep bord meng je sesamzaad en kaas door elkaar. En twee: klop met een vork in een kommetje de eieren met 2 el water los. De spiraaltjes... éérst kwasten met het losgeklopte ei. En dán het kaasmengsel er overheen strooien. Alle spiraaltjes zijn nu koude kasi-spirali geworden.
4 Leg het bakpapier op de bakplaat. De spirali op de bakplaat en in het midden van de oven in 20 à 25 minuten mooi bruin bakken. Dat wordt knapperig smullen!