1 De wortel... Schil de wortel met een dunschiller, de boven- en onderkant snij je eraf. Schaaf hem dan boven een kom met een kaasschaaf of dunschiller in dunne plakjes. Strooi de tacokruiden over de wortelplakjes.
2 Dan de aardappel... Ook schillen. Wassen en, boven een andere kom, in dunne plakjes schaven. Dep de plakjes droog met keukenpapier. Bestrooi ze met cajunkruiden.
3 Frituren... Vraag de hulp van iemand die de frituurpan bedient. Verhit de olie tot 170 ºC of tot er witte damp afkomt. Leg wat velletjes keukenpapier in een vergiet. Doe de plakjes aardappel in een frituurmandje en bak ze in ca. 1 1/2 minuut goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
4 Bak op die manier ook de plakjes wortel in 2 porties in 2 minuten lichtbruin. Da's andere chips! (Lekker met jouw favoriete dipsaus.)