Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

4
15 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van aspergetips onderkant afsnijden. In steelpan met ruim kokend water aspergetips in 4 min. beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Driekwart van kipreepjes en helft van basilicum door eiersalade scheppen. Sneetjes roggebrood royaal bestrijken met eiersalade. Aspergetips (met kopjes allemaal naar één kant) erop leggen. Peper en rest van kipreepjes en basilicum erover strooien. Op vier borden steeds 2 sneetjes roggebrood op elkaar leggen met eiersalade bovenop.

Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roggebroodsandwich met aardbeien
15 min
Bekijk recept
Roggebroodsandwich met haring, biet en avocado
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Duitse Roggebroodsandwich Met Appel En Casselerrib
0-10 min -
Bekijk recept