Roggebrood met kaas en soep

1persoon
10 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer 2 sneden brood met halvarine en beleg met 1 plak kaas. Dek af met de andere snee. Snijd de sneden doormidden en leg ze in de trommel. Als het buiten koud is, kunt u ook een thermosflesje soep meenemen, bijvoorbeeld broccoli-courgettesoep (afdeling houdbare soepen). Nog een appel en een flesje water erbij en u hebt een veelzijdige lunch.

Roggebrood met kaas en soep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept