Met roomkaas gevulde karbonade

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak de roomkaas los met een vork en meng de peterselie en peper naar smaak erdoor. Snijd met een scherp mes de karbonades overlangs in zodat een zakje ontstaat. Vul de karbonades met het roomkaasmengsel en sluit ze af met de cocktailprikkers. Bewaar de gevulde karbonades afgedekt in de koelkast, maar laat bijtijds op kamertemperatuur komen.
  • 2 Dep de overtollige marinade met keukenpapier van de karbonades en gril ze op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 8-10 minuten mooi bruin en gaar; keer de karbonades halverwege.

Met roomkaas gevulde karbonade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept