Huzarensalade met bietjes en haring

8
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Met kaasschaaf bietjes in plakjes schaven, plakjes op keukenpapier laten uitlekken. In kom huzarensalade met mierikswortel, appel, 1 eetlepel dille en driekwart van bieslook door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. Springvormrand (zonder bodem) op platte ronde schaal zetten. Rand aan binnenkant bedekken met plakjes biet, die elkaar dakpansgewijs overlappen. Helft van huzarensalade uitstrijken over bodem van schaal. Laag bedekken met plakjes biet. Rest van huzarensalade erover uitstrijken. Zoute haringen droogdeppen met keukenpapier en in blokjes snijden. Haring over huzarensalade verdelen en peper erboven malen. Rest van dille en bieslook erover strooien. Voor het serveren rand van springvorm verwijderen.

Huzarensalade met bietjes en haring is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
40 min
Bekijk recept