Vanillevijgen op brandewijn

8
5 min
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de inmaakpot goed om.
  • 2 Stop de vijgen met de suiker en anijssterren in de pot en schenk er de brandewijn op. Sluit de pot en laat hem minstens 6 weken op een donkere plek staan. Schud de pot regelmatig.
  • 3 Serveer de vijgen in glaasjes met een cocktailprikker om ze makkelijk op te kunnen eten. Serveer ze bij kaneelijs, bij biefstuk of als zoete verrassing bij een stukje oude boerenkaas.

Vanillevijgen op brandewijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Kaaspoffertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Boerenjongens slagroomvlaai
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept