Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Leg de kabeljauwfilet op de bakplaat en besmeer met de mosterd. Strooi de kaas en de dille erover.
  • 2 Bak de kabeljauwfilet in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Verwarm de zuurkool volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en stamp met de puree- stamper tot een grove puree. Schep de zuurkool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kabeljauwfilet.

Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept